lördag 14 mars 2009

Helt plötsligt orkade jag mer?


Nu har jag hållt på i 2 veckor med friskis och när familjen idag gjorde vårt pass i jumpasalen så upptäckte jag att jag orkade mycket längre än jag gjorde senast...wow...det var en upptäckt som hette duga! Snacka om belöning direkt :)

Veckan har varit stressig med massa negativ energi...en medarbetares man flåsade när han rörde sig minsta lilla så han blev ivägskickad av henne till doktorn där man konstaterade att något var fel på hjärtats rytm. Han blev sjukskriven och tyckte inte själv han mådde dåligt(?) utan ville jobba igen men fick inte. Han skulle i veckan in på sjukhuset för att man skulle gå via kärlen in eller nåt och under ingreppet sköt hans puls i taket och han blev medvetslös och fick hjärtsvikt...
Han är inte gammal och normalt byggd, snacka om att jag fick mig en tankeställare om hur skört livet är. Nu känner jag att varje dag är viktig att ta var på ihop med familj och nära och att få må bra.

Har nu även börjat måla våra paneler som ska upp i trappan för att skydda lite mot alla grisiga ungdomshänder som man inte vet var de varit!!

Ha en go melodifestivalkväll alla goingar :)//Rosen

1 kommentar:

Skogsbittan sa...

Hej Rosen!
Jag är imponerad av din lust för motion och det du sedan beskriver är just sådant som händer mitt i livet. Det gäller verkligen att ta vara på sin kropp om man vill vara med länge men saker och ting kan hända vad man än gör för att förebygga otäcka händelser. Men du är helt inne på rätt spår. Jag sökte dig förut idag men då var ni och motionerade.
Kram Mamma